Sprawozdanie z pracy zespołu roboczego „JAK I CO DALEJ ”

W dniach 23 – 25kwietnia 2021 r. w Starachowicach pracował zespół roboczy w składzie: Joanna Kamińska, Barbara Kierkowicz, Wojciech Zielonka, Mariusz Uss, Mirosław Święch, Jacek Bidziński. Temat wiodący spotkania to: „Nowe aspekty integracji środowiska klubowego w Stowarzyszeniach”.

Zespół pracował nad następującymi zagadnieniami pracy wewnętrznej organizacji abstynenckiej (trzeźwościowej) takimi jak :

  • Misja Stowarzyszenia.
  • Czynniki sprzyjające .
  • Wypracowywanie ofert motywacyjnych.
  • Postawy sprzyjające i zachęcające.
  • Korzyści wnoszone i otrzymane.
  • Co daje przynależność do stowarzyszenia?

Zostały wypracowane i zapisane, ważne i rozszerzające świadomość sugestie, mające na celu pracę wewnętrzną organizacji, budowanie ducha wspólnoty i przynależności z poszanowanie wzajemnym. Inicjatorami powyższego działania byli członkowie zarządu KRZiSA. Przy pełnej akceptacji Przewodniczącego Krzysztofa Adacha.

Zespół powołano w porozumieniu i akceptacji organizatorów oraz pomysłodawców.

2 komentarze do “Sprawozdanie z pracy zespołu roboczego „JAK I CO DALEJ ”

  • 9 maja, 2021 o 5:33 am
    Bezpośredni odnośnik

    super że został powołany taki zespół . Mam nadzieje że coś będą z tego fajne i konstruktywne propozycje do działania .Pozdrawiam Andrzej

    Odpowiedz
  • 15 sierpnia, 2021 o 5:20 pm
    Bezpośredni odnośnik

    Ogólnopolska Konferencja dla przedstawicieli ruchu abstynenckiego przed nami, dlatego też zapraszam zarządy oraz członków stowarzyszeń i klubów abstynenckich do ogólnopolskiej zrzutki : pomysłów , wniosków i uwag jako nowych form działań i pracy wewnętrznej organizacji abstynenckich ( trzeźwościowych) w odniesieniu do wypracowanych i zapisanych sugestii zespołu roboczego pod nazwą “JAK I CO DALEJ” . Pozdrawiam Jacek.
    Przesyłajcie swoje przemyślenia w komentarzach.

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.